Ön itt van: 
  1. Home  
  2. Sablonok  
  3. CK Nanovate Nickel 

CK Nanovate™ Nickel

A CK Nanovate™ Nickel útján a sablonok hosszabb élettartama lehetséges.

Az új, innovatív sablonanyagok fontosak a miniatürizálásban a gyártástechnológia szempontok szerinti lépéstartás érdekében. Az utóbbi években a sablonanyagok folyamatos kutatása és fejlesztése volt megfigyelhető. Különösen a nikkel területe mutatott nagy fejlődési potenciált. A CK Nanovate™ Nickel bevált termék a légiközlekedés és az űrhajózás területén.

Előzetesen átfogó teszteket végeztünk az Application Centerben. Néhány ügyfelünk is alkalmazza már az anyagot és a futó tesztek kiváló eredményeket mutatnak. Különös figyelmet érdemel, hogy a kisebb szemcsenagyságnak és a jobb lézervágási tulajdonságoknak köszönhetően rendkívül jó a pasztakiválási viselkedése, ami összességében nagyobb hozamokat és alacsonyabb költségeket eredményez. Nyomtatásnál az élesebb vágási peremnek köszönhetően sokkal jobb a stencil és a panel közötti tömítettség. A sablon éltartama a nagyobb keménység és a duktilitás miatt jelentősen növekszik. Egyenetlen felületű nyomtatott áramköri lapok esetén nincs  hullámosodó sablon.

Az új CK Nanovate™ Nickel HighTech sablonanyag alkalmas speciális felhasználásra és hasznos kiegészítése a meglévő termékportfoliónak.

CK Nanovate™ Nickel – egyedülálló anyagtulajdonságok

  • Állandóbb nyomtatási teljesítmény
  • Tökéletesebb pasztakiválás
  • Nyomtatástár optimalizált tömítése
  • Megerősített öntisztító hatás
  • Megnövelt élettartam
  • Alakállóság "High Runner” alkalmazásokban
  • Nagyobb folyamatbiztonság

Christian Koenen KFT
HighTech Stencils

 

9027 Győr, Ipari Park
Égerfa u. 9
Magyarország

T +36 96 511 470
F +36 96 511 479

info@ck.hu
 

© 2022 Christian Koenen KFT.