Ön itt van: 
  1. Home  
  2. Vállalat  
  3. Környezetvédelem és fenntarthatóság 

A mi hozzájárulásunk a környezet védelméhez

Vállalatunk jövőorientált. A környezetvédelem és a fenntarthatóság ezért vállalati céljaink közé tartozik. A környezetvédelemre vonatkozó törvényi előírások és hatósági rendelkezések betartása számunkra magától értetődő. Fenntartható cselekvéssel támogatjuk Földünk természeti erőforrásainak megtartását a következő generáció számára. Fontos számunkra, hogy az egész vállalatnál törekedjünk az energiafogyasztás csökkentésére.

 

Dolgozóink számára a környezetvédelmi irányelvek minden vállalati telephelyen kötelezőek. A vállalat minden dolgozóját ösztönzi és felszólítja arra, hogy a munkahelyén saját felelősséggel és aktívan végezzen környezetvédelmi tevékenységet. Minden végrehajtott intézkedést rendszeresen ellenőrzünk és folyamatosan fejlesztünk.

 

Termelési folyamatainkat az energiafogyasztás alacsony szinten tartása érdekében hatékonyan alakítjuk ki. Új technológiák bevezetése előtt ezeket a folyamatokat környezetkompatibilitásuk szempontjából megvizsgáljuk. A gyártási hulladékokat, a csomagolóanyagokat és a már nem használatos sablonokat szelektíven juttatjuk be a reciklizálási rendszerbe.

 

A szállítási határidők jelentős csökkentése érdekében vevői tulajdonban lévő keretraktárat rendeztünk be. Vevőinknek így lehetőségük van arra, hogy a használt kereteiket ingyenesen tárolják. Itt történik a használt keretek előkészítése az új felfeszítéshez. Az általunk megmunkált kereteknek az élettartama rendkívül hosszú és azokat többször használni lehet. Hegesztési eljárásunk révén a vegyszerek és ragasztók alkalmazását minimálisra csökkentjük.

 

Termékeink hosszú élettartamának biztosítása érdekében kiváló minőségű alapanyagokat használunk. Precíziós szerszámaink csökkentik a vevőknél keletkező selejtet és egyszerűsítik a gyártási ciklusokat. Ezáltal energiát, anyagot és munkaidőt lehet megtakarítani. A saját fejlesztésű cleanteCK tisztítószer szériát vízbázison állítjuk elő. Ezáltal csökkentjük az oldószerek alkalmazását, és hozzájárulunk az élővizek védelméhez. Az energiafogyasztás csökkentése érdekében a kiszállítandó küldeményeket összecsomagoljuk. A sablonokhoz pedig környezetkímélő, többször használatos csomagolásokat kínálunk.

Christian Koenen KFT
HighTech Stencils

 

9027 Győr, Ipari Park
Égerfa u. 9
Magyarország

T +36 96 511 470
F +36 96 511 479

info@ck.hu
 

© 2022 Christian Koenen KFT.