Ön itt van: 
  1. Home  
  2. Vállalat 

A Christian Koenen Kft. saját telephelyet indított

A precíziós sablonok előállítója Győrben új telephelyen végzi a gyártási tevékenységét

A Christian Koenen Kft-t 2013-ban alapították Magyarországon, Győrben. A munkatársak kezdetben a termékek forgalmazásával, és CAD/CAM megbízásokkal foglalkoztak. A győri épületet 2014-ben vásárolták meg. Nagyszabású átépítés után a telephely hivatalos megnyitására 2017 nyarán kerülhet sor. A precíziós sablonok gyártása 2017 év eleje óta folyik.

 

A magyar vállalat élén Christian Wirtz ügyvezetőként, Sulyok Péter pedig tapasztalt operációs menedzserként tevékenykedik. Timár Szabolcs vezeti a sablongyártást, Dombi Zoltán pedig a CAD/CAM megrendelések teljesítéséért felel. Ők és csapatuk együtt gondoskodnak a kiváló minőségről és a vevők teljes körű kiszolgálásáról.

 

A legújabb gépekkel, berendezésekkel, felszerelésekkel és technológiákkal rendelkező gyártási terület 850 m2. A precíziós sablonok gyártásához a jelenleg leginnovatívabb LPKF G6080 lézerrendszert működtet. A minőségbiztosítás céljára többek között egy Scancheck 1+ berendezés áll rendelkezésre. A sablonok elektropolírozását már a magyar gyártási tevékenység keretén belül végzik. A magas minőségi követelménynek való megfelelés érdekében kizárólag a legújabb technikát alkalmazzák. A minőség és a kiszolgálás a Christian Koenen Kft számára is a cégfilozófia. Az anyacég Christian Koenen GmbH szoros kapcsolatot ápol a győri telephellyel. A vállalat nagyon fontosnak tartja a munkatársak állandó képzését. A gyártási folyamatokról és az innovatív technológiákról folytatott tapasztalatcsere ezáltal folyamatosan biztosított. Mostantól kezdve a kelet-európai vevők kiszolgálása közvetlenül a magyar telephelyről történik.

 

A vállalat a Dél- és Kelet-Európából megmutatkozó nagy keresletre reagál a magyarországi gyártás beindításával. Újabban sok neves elektronikai ipari vállalat és autóipari beszállító  is végez Kelet-Európában gyártási tevékenységet. Ahhoz, hogy a vevők maximálisan elégedettek legyenek, fontos, hogy a lehető legközelebbről érjük el őket, közeli helyen történjen a gyártás, rövidek legyenek a szállítási idők. „A magyarországi telephely azon kívül, hogy nagyon jól kapcsolódik az infrastruktúrához, jól képzett munkatársakkal rendelkezik. Ennélfogva itt nagyon jó minőségű, flexibilis, kedvezőbb határidőket biztosító gyártást lehet végezni“, mondja Christian Wirtz, a Christian Koenen Kft. ügyvezetője.

 

Christian Koenen azért ruház be ebbe a régióba, hogy hosszú távra munkahelyeket teremtsen. A magyarországi munkatársak létszámát idén már 12 főre növelik. A saját gyártás beindítása Győrben a 2013 óta aktív magyar telephely következetes, célirányos fejlesztésének további mérföldkövét jelenti.

 

A magyarországi telephely kiépítésével a vállalat a kelet-európai vevőknek még jobb ügyféltámogatást, gyorsabb és biztonságosabb szállítást garantál. A helyszínen biztosított hozzáértő tanácsadás és intenzív ügyféltámogatás a kelet-európai piaci pozíció megszilárdításának és további kiépítésének az előfeltétele. 2017 nyarán a kelet-európai régióból érkező vevőknek alkalmuk nyílik majd arra, hogy a hivatalos megnyitó ünnepség keretében megtekintsék az új gyártási tevékenységet és a cég átalakított épületét.

CK archívum

Christian Koenen KFT
HighTech Stencils

 

9027 Győr, Ipari Park
Égerfa u. 9
Magyarország

T +36 96 511 470
F +36 96 511 479

info@ck.hu
 

© 2022 Christian Koenen KFT.