Ön itt van: 
  1. Home  
  2. Vállalat 

A piacvezető és technológiaelső vállalat közép-európai telephelye

A Christian Koenen Kft. ötéves magyarországi jelenlétét ünnepli

Győr/Magyarország – A Koenen cég jubileumi éve: Az München közeli ottobrunni anyavállalat idén a 15. születésnapjához érkezett, de a magyarországi leányvállalatnak is van oka az ünneplésre. A precíziós elektronikai sablonok gyártásának piacvezetője már öt éve Győrből elégíti ki a termékei iránti egyre növekvő dél- és kelet-európai keresletet. Ennek köszönhetően garantálható a gyorsabb, biztonságosabb kiszállítás, a helyszíni támogatás, valamint a jobb minőségű ügyfélszolgálat. „A magyarországi telephelyet a kitűnő infrastruktúra mellett remekül képzett munkatársak jellemzik, így jó minőségű, rugalmas gyártás valósítható meg, a szállítási útvonalak rövidülése mellett” – mondta Christian Wirtz, a magyarországi telephely ügyvezetője.

 

A győri Christian Koenen Kft-t 2013-ban alapították. Az alapítás oka az volt, hogy több nagy elektronikai és autóipari gyártó is egyre gyakrabban végzett saját gyártást Közép-Kelet-Európában, és ehhez helyszíni beszállítóra volt szükségük. A Kft. először elsősorban értékesítéssel és a CAD-alapú megbízások teljesítésével foglalkozott, azután – átfogó bővítéseket követően – 2017-ben a helyszíni gyártás is elindulhatott. A legmodernebb gépekkel, berendezésekkel és technológiákkal felszerelt gyártóüzem alapterülete jelenleg összesen 850 négyzetméter. A precíziós sablonok készítéséhez a legmodernebb lézerrendszert, az LPKF G6080-at használjuk. A munkatársak száma 2017-re megduplázódhatott, így elérte a tizenkettőt.

 

A Christian Koenen Kft-nél is mindig a minőség és a szolgáltatás áll a legelső helyen. A Christian Koenen GmbH leánycégét szoros kapcsolat fűzi a München közeli központhoz: többek között a munkatársak rendszeres oktatásokban részesülnek, valamint a folyamatokról és innovatív technológiákról szóló információkat is folyamatosan kicserélik egymással.

CK archívum

Christian Koenen KFT
HighTech Stencils

 

9027 Győr, Ipari Park
Égerfa u. 9
Magyarország

T +36 96 511 470
F +36 96 511 479

info@ck.hu
 

© 2022 Christian Koenen KFT.